Kahvi raaka-aineet

Laadukkaat raaka-aineet takaavat hyvän kahvinautinnon!

NESCAFÉ Alegria Smooth kahvi

NESCAFÈ Alegria Smooth MRC micro grind -kahvi sisältää paahdettua papukahvia, joka on jauhettu 10 kertaa hienommaksi kuin perinteinen jauhatus. Micro grind – kahvihiukkaset täydentävät kahvin makua, aromia, ulkonäköä ja rakennetta. NESCAFÉ Alegria Smooth on hellävaraisesti paahdettu kahvisekoitus, jonka tyylikäs ja tasapainoinen maku saa voimaa raikkaista sitrusvivahteista. 

NESCAFÉ Espresso

100% Arabica kahvi, joka muodostaa hienon kullanruskean creman, ja jossa on monia miellyttävä monitahoinen maku. Sopii yhtä hyvin espressoksi kuin cappuccinon pohjaksi. Maussa aavistus tummien viinirypäleiden, makeiden luumujen ja keskitumman suklaan vivahteita. Täyteläinen ja raikas kahvi, jossa pitkään viipyvä miellyttävä vaahterasiirapin jälkimaku. 

NESCAFÉ Gold de Luxe

Klassinen keskipaahdettu hienostunut kahvi tarkasti valikoiduista kahvipavuista. 100% kahvia eikä mitään muuta. Aromissa aavistus punaisia omenoita, vaaleata suklaata, nougat’ta ja pähkinöitä. Täyteläinen luonne ja viipyvä jälkimaku antavat tasapainoisen ja hienostuneen makuelämyksen.

Kahvilaitteiden raaka-aineiden tuotekortit löytyvät tilaus välilehdeltä.